info@latissa.hr
 
 
 

Košarica

 

Košarica

Košarica je prazna.

 
 

NAGRADNA IGRA Uljepšajte svoj dom uz Yeti tabure!

NAGRADNA IGRA Uljepšajte svoj dom uz Yeti tabure!

22.05.2022

"Zanimljiv i originalan model stolice koji će Vas ugodno iznenaditi svojom udobnošću."

Budite u trendu i uljepšajte svoj dom uz Yeti tabure!

Svojim skandinavskim štihom savršeno se uklapa ne samo u dječje i tinejdžerske sobe, već iu dnevne sobe. To je udobno sjedalo koje se dobro ponaša tijekom dnevne igre, kao i tijekom posjeta kolega. Pravokutna sjedalica sa zanimljivim, gustim uvezom, osim u funkcionalnom aspektu, može poslužiti i kao dekorativni element u prostoru koji vizualno osvjetljava i omekšava prostoriju. Drvene noge izražavaju bezvremenski skandinavski stil, a dostupnost tri popularne boje - ružičaste, sive i svijetlozelene - omogućuje im da se slažu s ostalim elementima interijera.

Želite izvanredan YETI stolac!

Kako možete osvojiti nagradu?

▪️ Pratite naš Latissa Home&Decor profil,

▪️ lajkati objavu,

▪️ Recite nam u komentarima koju boju taburea biste odabrali?

Boje možete vidjeti ovdje:

Tabure YETI roza Tabure YETI sivaTabure YETI zelena

Svoje šanse za dobitak povećavate ako označite drugog prijatelja u komentaru. Sudjelovati možete do 4. lipnja 2022. U ponedjeljak, 6. lipnja izvlačimo sretnog dobitnika!

Pravila i uvjeti sudjelovanja u Latissa Home&Decor Facebook i Instagram nagradnim igrama

1. Članak: Opće odredbe

Ova Pravila određuju način sudjelovanja u nagradnim igrama koje organizira i provodi LATISSA home&decor, Bojan Brežnik sp, Pod bregom 77, Breg pri Polzeli, 3313 Polzela, (u daljnjem tekstu: priređivač) na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Nagradna igra ni na koji način nije povezana, sponzorirana ili podržana od strane Meta Platforms, Inc. ili Instagram LLC. Svi podaci i informacije bit će proslijeđeni samo izvođaču odn organizatoru.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri smatra se da sudionik u cijelosti prihvaća ova pravila i opće uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri te se s njima u cijelosti slaže.

2. Članak: Svrha nagradne igre

Svrha nagradne igre je promocija Latissa Home&Decor internet trgovine i njenih proizvoda.

3. Članak: Sudionici

U nagradnoj igri mogu sudjelovati:
- Sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Sloveniji (moraju biti punoljetne već na dan početka nagradne igre).
- U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i pravne osobe koje na bilo koji način sudjeluju u pripremi nagradne igre.
- Pravna osoba ne može biti sudionik nagradne igre.
- Članovi komisije za izvlačenje ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri. U slučaju da jedna od navedenih osoba bude izvučena, izvlačenje će se smatrati nevažećim, a dobitak će se prenijeti rezervnom izvlačeču.

4. Članak: Način suradnje

Sudionici nagradne igre su fizičke osobe koje sudjeluju u nagradnoj igri na Facebook ili Instagram stranici priređivača u skladu s uputama u posebnoj objavi. Način sudjelovanja u pojedinoj nagradnoj igri definiran je u pojedinoj nagradnoj igri.
Svaki pojedinac može sudjelovati u nagradnoj igri više puta, ali će biti uključen u izvlačenje samo jednom u jednoj objavi. Dobitnici se o preuzimanju nagrade obavještavaju i označavaju u komentaru ispod nagradne igre najkasnije 48 sati nakon završetka nagradne igre.
Za preuzimanje nagrade nagrađeni daju svoje podatke u privatnoj poruci (ime, prezime, adresa i broj mobitela te porezni broj, ako je vrijednost nagrade veća od 42 EUR).

Članak 5: Trajanje nagradne igre

Nagradna igra se održava na području Republike Slovenije. Trajanje je definirano u trenutku objave
pojedinačne nagradne igre.

Članak 6: Nagradni fond

Nagradni fond sastoji se od nagrada koje su jasno definirane za svaku nagradnu igru. Nagrada se ne može zamijeniti, niti se njezina gotovinska protuvrijednost može tražiti ili prenijeti na treću osobu.

Članak 7: Odabir dobitnika nagrada

U potonjoj sudjeluju svi prijavljeni na nagradnu igru. Izvlačenje se obavlja na kraju nagradne igre. Provodi se u sjedištu društva ili na dogovorenom mjestu osoba odgovornih za provođenje nagradnih igara. Provodi ga povjerenstvo uz pomoć e-alata za ždrijeb.
Izbor je zaključen kada se podijele sve predviđene nagrade u svakoj nagradnoj igri. Izbor je konačan, žalbe nisu moguće. Pobjednik može biti nagrađen samo jednom.
Na kraju svake nagradne igre, prilikom objave nagradne igre, u komentaru se objavljuje ime dobitnika. dobitnici nagrada. Pozivamo dobitnike nagrada da nam se jave u privatne poruke, gdje se obvezuju na preuzimanje nagrade.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri svi sudionici nagradne igre izričito i neopozivo pristaju na objavu svog imena u komentarima.

Članak 8: Prihvaćanje nagrade

Uvjet za osvajanje nagrade je da sudionici ispune uvjete definirane pravilima i uvjetima sudjelovanja u nagradnoj igri te operateru u privatnoj poruci u roku od tri dana od završetka izvlačenja dostave podatke potrebne za slanje nagrade. (ime i prezime, ulica, pošta i mjesto, broj mobitela i porezni broj, ako je vrijednost nagrade veća od 42 EUR).
Nagrade će dobitnicima biti poslane na dogovorenu adresu u roku koji odredi organizator nagradnih igara, a ne duljem od 30 dana od primitka obavijesti dobitnika. Nagrada se dostavlja o trošku organizatora nagradne igre. Organizator ne snosi odgovornost za izgubljene ili oštećene pošiljke. Nagrada se smatra isporučenom dobitniku kada je priređivač pošalje na adresu koju je dobitnik dostavio. U slučaju da nije moguće uručiti nagradu dobitniku odn ukoliko se ista vrati priređivaču, smatra se da je dobitnik odbio nagradu, te ista ostaje nedodijeljena.
Organizator zadržava pravo da ne dodijeli nagrade ako:
- dobitnik ne ispunjava uvjete za preuzimanje nagrade,
- pojave sumnje u istovjetnost podataka,
- se utvrdi da je korisnik sudjelovao u igri protivno pravilima i uvjetima nagradne igre,
- dobitnik se u roku od tri dana od objave rezultata nagradne igre ne javi privatnom porukom na Facebook stranici ili Instagram profilu s dodatnim informacijama koje su organizatoru potrebne za dodjelu nagrade.

Članak 9: Odgovornost

Priređivač svim sudionicima nagradne igre osigurava jednake mogućnosti osvajanja nagrade.
Organizator zadržava pravo povlačenja ili izmjene Pravila nagrade u bilo kojem trenutku.
Organizator može prema vlastitom nahođenju prilagoditi termin igre odn prethodno ispunjeni, koji će odmah biti objavljeni na web stranici Latissa.si i ispod objave nagradne igre.
Organizator ne preuzima odgovornost za:
- (ne)funkcioniranje društvenih mreža Facebook i Instagram,
- sve ostale aktivnosti na društvenim mrežama Facebook i Instagram,
– sve posljedice koje bi sudionik pretrpio zbog sudjelovanja u nagradnoj igri,
- neisporučene pošiljke s nagradama,
- sve posljedice prilikom korištenja nagrada.

Članak 10: Zaštita osobnih podataka

Svi osobni podaci zaštićeni su u skladu s općim aktima priređivača nagradne igre iz područja zaštite osobnih podataka te u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1). Sudionici nagradne igre su izričito suglasni da će priređivač nagradne igre osobne podatke koje su sudionici dali u sklopu sudjelovanja u nagradnoj igri koristiti za potrebe ove nagradne igre.
Navedeni podaci koristit će se isključivo u svrhu slanja ili pristanka na preuzimanje nagrade odn za razrez poreza na dohodak za dobitnika nagrade čija je vrijednost veća od 42 eura.
Organizator se obvezuje da osobne podatke neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to nužno za provedbu nagradne igre. Administrator zbirke osobnih podataka je organizator nagradne igre - Latissa Home&Decor.

Članak 11: Porezne obveze

Za nagrade čija vrijednost prelazi 42,00 eura s PDV-om, priređivač će izvršiti akontaciju poreza na dohodak sukladno važećim zakonskim propisima. U tu svrhu dobitnik je dužan prilikom preuzimanja nagrade dostaviti porezni broj te ispuniti i potpisati pisanu izjavu kojom je suglasan da priređivač na primljenu nagradu plaća akontaciju poreza na dohodak, te iznos dijela nagrade uračunava se u poreznu osnovicu primatelja.

Članak 12: Pristup pravilima nagradne igre

Upute za nagradnu igru objavljene su, dostupne i vidljive svim sudionicima, na web stranici priređivača.

Članak 13.: Ostale odredbe

Priređivač ne snosi odgovornost za nepravovremene, nepotpune ili netočne odgovore na nagradno pitanje. Odluka priređivača nagradne igre o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru i pravila vezana uz nju je konačna i odnosi se na sve sudionike. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoće, ova pravila imaju prednost nad bilo kojom drugom objavom, bilo u tiskanom, elektroničkom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuje isključivo organizator. Priređivač nagradne igre zadržava pravo izmjene ovih Pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnoj igri, ako to zahtijevaju pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. O eventualnim promjenama ovih Pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnoj igri sudionici će biti obaviješteni objavom na web stranici priređivača.

Polzela, svibanj 2022

 
 
 

Zašto kupovati na Latissa.hr

 
  •  
    100% sigurna kupnja i plaćanje
     
  •  
    Brza dostava
     
  •  
    Razni načini plaćanja
     
  •  
    Brza i laka kupnja bez registracije
     
 
 
 
 

Prijavite se na e-novosti i osvojite 10€* za svoju prvu kupnju!

 

Budite prvi koji će saznati sve o aktualnim trendovima, inovacijama i našim pogodnostima.

* Odnosi se na vašu prvu kupnju iznad 100 €.

    1. Detaljnija pravila o korištenju i obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u Politici privatnosti .
 
 
 
 
 
SLAŽEM SE

Pregledavanjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića koji su namijenjeni Vašem boljem korisničkom iskustvu na našoj web stranici. Za vlastite analitičke potrebe koristimo Google Analytics koji u tu svrhu instalira kolačiće ( brisanje GA kolačića ). Više o kolačićima .