info@latissa.hr
 
 
 

Košarica

 

Košarica

Košarica je prazna.

 
 

Tepih RETRO YELLOW

Tepih RETRO YELLOW

  • Kolekcija Handmade
  • ručno rađen tepih
Pročitaj više
 

Cijena: Od 491,00 €

Stanje zaliha: Dostupno Dostava od: od 5 - 10 radnih dana

ŠIFRA: RETRO YELLOW
 
 

RUČNO RADENI TEPIH RETRO ŽUTI

Moderan RETRO YELLOW tepih iz Handmade kolekcije s geometrijskim uzorkom u retro stilu će sobama dodati eleganciju i jedinstven karakter.

Handmade Collection je ekskluzivna kolekcija tepiha koji se ručno izrađuju u Indiji od prirodnih materijala. Vrlo originalan dizajn koji odgovara modernim i suvremenim interijerima te jedinstvena i vrlo moderna shema boja odlikuju tepihe Handmade Collection od Carpet Decor Fargotex.

Savršeno će se uklopiti kako u minimalističke i moderne stanove, tako i u skandinavske i klasične prostore. Moderni tepih je ručno rađen, ima gusti flis što ga čini ugodnim i mekim na dodir, a istovremeno pruža udobnost za stopala. Visokokvalitetna viskozna pređa će dodati plemenitost sobi. Tepih će se savršeno uklopiti u prostore poput dnevnog boravka, dnevnog boravka ili spavaće sobe.

  • zemlja porijekla: Indija
  • sastav: 100% viskoza
  • težina cca: 5000 g / m2
  • tepih ima protuklizno dno
  • tka se na ručnim tkalačkim stanovima
  • odlikuje se visokom otpornošću na svjetlost - zahvaljujući tome zadržava žive boje
  • ne nakuplja štetne grinje i time smanjuje rizik od alergija
  • tepih je smotan tijekom transporta
  • tepih je antistatičan - lako se čisti i uklanja prašinu

DALI SI ZNAO
1. Viskoza je vlakno proizvedeno od drvene pulpe i imitacije svile. Viskoza je izvrsna zamjena za proizvode od svile, jer zadržava svoja prirodna svojstva poput sjaja i vrlo ugodnog mekoće.
2. Ručno rađeni tepisi od viskoznih vlakana odlikuju se elastičnošću. Tepisi mogu malo promijeniti oblik tijekom korištenja. Na primjer, ako snažno povučete tepih ili klizite namještajem preko tepiha, njegov oblik/kontura može se malo promijeniti. Ovo je reverzibilna promjena. Budući da su tepisi od viskoze prirodno elastični, to je normalno i ne podliježe reklamacijama.
3. Tepisi iz Handmade kolekcije ručno su izrađeni, uglavnom od prirodnih vlakana, tako da je svaki originalan i unikatan. Zbog toga mogu postojati manje razlike u boji, veličini ili uzorku. Nema osnove za reklamaciju.

ČIŠĆENJE TEPIHA OD VISKOZE
1. Dopušteno je samo profesionalno čišćenje tepiha.

NJEGA TEPIHA OD VISKOZE
1. Vakuumirajte vakuumom bez četke, praveći pokrete prema rubu kose.
2. Viskozna vlakna prirodno su sjajna i glatka na dodir, stoga usisna snaga tijekom usisavanja ne smije biti prevelika kako bi se izbjeglo pretjerano klizanje dlačica flisa.
3. Prirodno svojstvo viskoznih tepiha je ljuštenje, odnosno izbijanje viskoznih vlakana iz flisa. Proces ljuštenja može biti posebno intenzivan kod striženih tepiha i tepiha sa striženim uzorcima kod kojih visina flora varira.
To je prirodan proces i može trajati do šest mjeseci, nije razlog za reklamaciju. Neka vlakna mogu izaći napola. Takva vlakna moraju biti obrezana škarama.
4. Viskozna vlakna slabo reagiraju na vodu i tekućine. Proliveno odmah ocijedite papirnatim ručnikom ili upijajućom krpom. Zatim prstima podignite čekinje, izravnajte ih i rasporedite u smjeru preostale suhe hrpe na tepihu. Viskozna vlakna koja nisu ispravljena i pravilno raspoređena sušit će se u starom položaju. Flis na mjestu prolijevanja/mrlja može promijeniti svoju elastičnost i drugačije reflektirati svjetlost nakon čišćenja vodom i sušenja. Stoga se područje na kojem čistite mrlju vodom može izgledom razlikovati od ostatka tepiha. Ovo je prirodno svojstvo proizvoda od viskoze. Stoga je dopušteno samo profesionalno pranje tepiha na mjestima s iskustvom u pranju tepiha od viskoze, uglavnom suhom metodom.
5. Ako se tepih smoči, osušite ga ravno u dobro prozračenom prostoru ili na otvorenom u povoljnim vremenskim uvjetima.
6. Kako biste izbjegli nabore u hrpi, s vremena na vrijeme pomaknite namještaj.
7. Nemojte koristiti kemikalije ili izbjeljivač.
8. Izlaganje tepiha sunčevoj svjetlosti može uzrokovati da tepih izblijedi. Izbjegavajte izravno izlaganje jakom suncu.

 

Vjerojatno će se i vama svidjeti

 
 
 

Zašto kupovati na Latissa.hr

 
  •  
    100% sigurna kupnja i plaćanje
     
  •  
    Brza dostava
     
  •  
    Razni načini plaćanja
     
  •  
    Brza i laka kupnja bez registracije
     
 
 
 
 

Prijavite se na e-novosti i osvojite 10€* za svoju prvu kupnju!

 

Budite prvi koji će saznati sve o aktualnim trendovima, inovacijama i našim pogodnostima.

* Odnosi se na vašu prvu kupnju iznad 100 €.

    1. Detaljnija pravila o korištenju i obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u Politici privatnosti .
 
 
 
 
 
SLAŽEM SE

Pregledavanjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića koji su namijenjeni Vašem boljem korisničkom iskustvu na našoj web stranici. Za vlastite analitičke potrebe koristimo Google Analytics koji u tu svrhu instalira kolačiće ( brisanje GA kolačića ). Više o kolačićima .