info@latissa.hr
 
 
 

Košarica

 

Košarica

Košarica je prazna.

 
 

Probuđena zrakama proljetnog sunca

Probuđena zrakama proljetnog sunca

21.03.2022

Nakon hladne i mračne zime, dolaze duži, topliji i sunčaniji dani! Ujedno, promjena godišnjeg doba izvrsna je prilika za proljetno provjetravanje doma. Proljetno sunce daje poseban šarm svakom domu, a pripremili smo i nekoliko dodatnih prijedloga za proljetno uređenje doma. Čitajte dalje ako vam treba proljetna inspiracija.

1. Proljeće=proljetno čišćenje

Slažete li se i vi da početak proljeća uvijek nosi sa sobom proljetno čišćenje? Čistite planski i ne zaboravite počistiti skrivene kutke, pospremiti smeće i riješiti se stvari koje vam više ne trebaju. Predlažemo da počnete s čišćenjem dnevnog boravka u kojem provodite najviše vremena. Osvježite dekoraciju, očistite tepihe, zavjese, sofu i pustite svjetlost u sobu. Zatim se postupno pozabavite spavaćom sobom, kupaonicom, garderobom, kupaonicom, WC-om i ne zaboravite na spremište!

Očišćeni prozori i svježe oprane zavjese učinit će da cijeli stan ili kuća dobro miriše.

2. Obojite zidove

Prostor možete jednostavno osvježiti prebojanjem. Bijela i krem boje izvrsne su za svjež i čist osjećaj. Kontrastne zidove možete odjenuti u življe boje i na jednostavan način dodatno osvijetliti prostoriju. Ove godine ćete biti u trendu ako odaberete pastelne boje! Prljavo ružičasta, pastelno tamnoplava ili nježno zelena odličan su izbor. Koju biste odabrali za svoj dom?

Novi trendi komad namještaja koji daje poseban šarm i oplemenjuje prostor lijepo se slaže sa svježe okrečenim prostorijama. Samo pogledajte našu ponudu.

Čudovita komoda Lotta Lotta 110 klubska mizica črna/hrast

Provjerite ponudu namještaja

3. Dodajte proljetne mirise i svježe cvijeće

Više temperature omogućuju nam da u dom pustimo svjež zrak i sunčevu svjetlost. Proljeće traži mirise koji će unijeti svježinu i toplinu u dom. Samo pazite da ne odaberete preteške mirise. Proljeće je vrijeme kada možete napraviti i buket od cvijeća koje je raslo u vašem vrtu. Buketom cvijeća lijepo ćete ukrasiti blagovaonski stol ili novi konzolni stol u predsoblju ili spavaćoj sobi.

Jedilna miza APEX, ki se poda v vsak jedilni kotiček.

Prošećite kroz ponudu stolova

4. Što je s novim svjetiljkama?

Kada se u proljeće vrati prirodna svjetlost s nešto dužim danima, vaš će dom biti svjetliji. Pravilnim izborom funkcionalne i estetske rasvjete unesite u dom ugodnu atmosferu noću i danju. Svjetiljke s toplijim svjetlom dat će prostoriji osjećaj udobnosti. Odaberite ih u kutovima koji ne trebaju toliko svjetla. U prostorijama gdje vam je potrebno više svjetla, odaberite svjetla s bjeljom svjetlošću.

Rasvjetna tijela sofisticiranog dizajna i kvalitete mogu povezati cijeli prostor i dodati prekrasan arhitektonski element. U bogatoj ponudi stropnih, visećih, podnih, stolnih, zidnih i vanjskih svjetiljki pronaći ćete nešto što pristaje u svaki kutak vašeg doma.

Izbira visečih svetil lahko povsem spremeni prostor.

Brzo pregledajte ponudu lampi

5. Uključite boje proljeća u svoj interijer

Prirodne boje proljeća velika su inspiracija, a uzorci poput cvijeća, geometrijskih oblika ili pruga odličan su dodatak jednostavnoj osnovnoj boji i dodaju joj malo osobnosti. Prirodne nijanse zelene ili nebesko plave upotpunjene svijetlim bojama poput ružičaste, narančaste ili žute mogu udahnuti život čak i najjednostavnijim prostorima. Trebate još malo inspiracije?

Pogledajte nove trendove

6. Vrtni kutak iz snova

Nema ništa ljepše nego sjediti na balkonu, dječjoj sobi ili terasi dok uživate u sunčevim zrakama, razgovarate i provodite vrijeme s prijateljima ili obitelji. Pretvorite svoju terasu ili balkon u pravi kutak iz snova. Udobna vrtna garnitura čini dane na otvorenom još ugodnijima i čini da vaša terasa ili balkon još više sjaje za sunčanog vremena.

Spremenite vrtni kotiček v pravi raj.

Pogledajte ponudu vrtnog namještaja

Uživajte u ugodnom proljetnom vremenu, suncu i dugim danima. I naravno, uživajte u ovom vremenu sa svojim najdražima, kod kuće ili gdje god vas put odnese.

 

Ne zanemarujte proizvode

 
 
 
 

Zašto kupovati na Latissa.hr

 
  •  
    100% sigurna kupnja i plaćanje
     
  •  
    Brza dostava
     
  •  
    Razni načini plaćanja
     
  •  
    Brza i laka kupnja bez registracije
     
 
 
 
 

Prijavite se na e-novosti i osvojite 10€* za svoju prvu kupnju!

 

Budite prvi koji će saznati sve o aktualnim trendovima, inovacijama i našim pogodnostima.

* Odnosi se na vašu prvu kupnju iznad 100 €.

    1. Detaljnija pravila o korištenju i obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u Politici privatnosti .
 
 
 
 
 
SLAŽEM SE

Pregledavanjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića koji su namijenjeni Vašem boljem korisničkom iskustvu na našoj web stranici. Za vlastite analitičke potrebe koristimo Google Analytics koji u tu svrhu instalira kolačiće ( brisanje GA kolačića ). Više o kolačićima .