info@latissa.hr
 
 
 

Košarica

 

Košarica

Košarica je prazna.

 
 

Tepih FRAME STEEL GREY

Tepih FRAME STEEL GREY

  • Kolekcija Handmade
  • ručno rađen tepih
Pročitaj više
 

Cijena: Od 457,00 €

Stanje zaliha: Dostupno Dostava od: od 5 - 10 radnih dana

ŠIFRA: FRAME STEEL GREY
 
 

Handmade Collection je ekskluzivna kolekcija ručno rađenih tepiha stvorena za ljude koji cijene originalni dizajn i visokokvalitetne materijale.

Tepisi iz ove kolekcije ručno su izrađeni u Indiji, što im daje jedinstven karakter. Odlikuje ih najviša kvaliteta dobivena korištenjem visokokvalitetne vune s Novog Zelanda, viskoznih vlakana, bambusove viskoze i plemenitog tencela.

Idealan je prijedlog za one koji traže originalna rješenja interijera. Nadopunjuje moderne, minimalističke stanove kao i prirodne, skandinavske prostore.

  • Sastav 100% viskoza
  • Težina 3.800 g/m2 ± 5%
  • Dimenzije 160x230cm, 200x300cm ± 5%
  • Debljina: 1,2 cm
  • Vrsta izrade: ručni rad
  • Mjesto proizvodnje Indija

DOBRO JE ZNATI

1. Viskoza je vlakno proizvedeno od drvene celuloze i imitacije svile. Viskoza savršeno zamjenjuje proizvode od svile, zadržavajući svoja prirodna svojstva poput sjaja i vrlo ugodnog, mekog učinka.
2. Ručno rađeni tepisi od viskoznih vlakana odlikuju se elastičnošću. Tepisi mogu malo promijeniti oblik tijekom korištenja. Na primjer, snažno povlačenje tepiha ili pomicanje namještaja po tepihu može uzrokovati blagu promjenu oblika/obrisa. Ovo je reverzibilna promjena. Kako su tepisi od viskoze prirodno elastični, to je normalna pojava i ne podliježe reklamacijama.
3. Tepisi iz Handmade kolekcije izrađuju se ručno, uglavnom od prirodnih vlakana, tako da je svaki originalan i unikatan. Zbog toga mogu postojati manje razlike u boji, veličini ili uzorku. Ovo nije osnova za pritužbu.

ČIŠĆENJE TEPIHA OD VISKOZE

1. Dopušteno je samo profesionalno čišćenje tepiha.

NJEGA TEPIHA OD VISKOZE

1. Usisajte mlaznicom bez četke, pokretima u smjeru hrpe.
2. Vlakna viskoze prirodno su sjajna i glatka na dodir, stoga snaga usisavanja pri usisavanju ne smije biti prevelika kako bi se izbjeglo pretjerano klizanje dlačica flisa.
3. Prirodno svojstvo viskoznih tepiha je ljuštenje, tj. viskozna vlakna dobivena od flisa. Proces ljuštenja može biti posebno intenziviran kod striženih tepiha i tepiha sa striženim uzorcima kod kojih visina flora varira.
To je prirodan proces i može trajati do šest mjeseci i nije osnova za pritužbu. Neka vlakna mogu izaći napola. Takva vlakna moraju se rezati škarama.
4. Viskozna vlakna slabo reagiraju na vodu i tekućine. Proliveno odmah ocijedite papirnatim ručnikom ili upijajućom krpom. Zatim pokupite hrpu prstima, poravnajte je i postavite u smjeru ostatka suhe hrpe tepiha. Neispravljeno i pogrešno poravnato viskozno vlakno ostat će u starom položaju tijekom sušenja. Flis na mjestu prolijevanja/mrlje nakon čišćenja vodom i sušenja može promijeniti svoju elastičnost i drugačije odbijati svjetlost. Stoga se područje nakon mrlje očišćene vodom može razlikovati po izgledu od ostatka tepiha. Ovo je prirodno svojstvo proizvoda od viskoze. Stoga je profesionalno pranje tepiha dopušteno samo na mjestima s iskustvom u pranju tepiha od viskoze, najčešće suhom metodom.
5. Ako se tepih smoči, osušite ga ravno u dobro prozračenom prostoru ili vani u povoljnim vremenskim uvjetima.
6. Kako bi se izbjeglo gužvanje flisa, namještaj treba s vremena na vrijeme premjestiti.
7. Nemojte koristiti kemikalije ili izbjeljivač.
8. Izlaganje tepiha sunčevoj svjetlosti može uzrokovati da tepih izblijedi. Izbjegavajte izravno izlaganje jakom suncu.

 

Vjerojatno će se i vama svidjeti

 
 
 

Zašto kupovati na Latissa.hr

 
  •  
    100% sigurna kupnja i plaćanje
     
  •  
    Brza dostava
     
  •  
    Razni načini plaćanja
     
  •  
    Brza i laka kupnja bez registracije
     
 
 
 
 

Prijavite se na e-novosti i osvojite 10€* za svoju prvu kupnju!

 

Budite prvi koji će saznati sve o aktualnim trendovima, inovacijama i našim pogodnostima.

* Odnosi se na vašu prvu kupnju iznad 100 €.

    1. Detaljnija pravila o korištenju i obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u Politici privatnosti .
 
 
 
 
 
SLAŽEM SE

Pregledavanjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića koji su namijenjeni Vašem boljem korisničkom iskustvu na našoj web stranici. Za vlastite analitičke potrebe koristimo Google Analytics koji u tu svrhu instalira kolačiće ( brisanje GA kolačića ). Više o kolačićima .