info@latissa.hr
 
 
 

Košarica

 

Košarica

Košarica je prazna.

 
 

Ležaljka JEFF od eko kože, smeđa

Ležaljka JEFF od eko kože, smeđa

  • udobna fotelja i naslonjač u jednom
  • izrađena od mekane i otporne eko kože
Pročitaj više
 

Cijena: 466,00 €

Stanje zaliha: Dostupno Dostava od: obično 10 - 14 radnih dana

EAN: 2010001146445
 
 

Fotelja i naslonjač Jeff

Riječ je o klasičnoj lounge fotelji s vrlo korisnom funkcijom koja ju u trenu pretvara iz klasične fotelje u ležaljku . Fotelja Jeff dostupna je u crnoj i smeđoj boji. Iz daljine izgleda kao klasična kožna fotelja, no presvlake su izrađene od izdržljive, na dodir ugodne eko kože. Uz pomoć mehanizma koji se nalazi s vanjske strane naslona za ruke, udobna fotelja JEFF pomiče se u ležeći položaj s uvlačivim osloncem za noge, što osigurava trenutke smirenosti i potpunog opuštanja u mirnom kutku sobe ili ureda, što značajno povećava njegovu funkcionalnost.

Fotelja ima naslon debelo punjen pjenom , čiji gornji dio služi kao jastuk za glavu i vrat. Sjedalo je dovoljno široko da osigura udobnost korisnika. Sjedalo je široko 57 cm. Sjedalo ima jednu zanimljivu funkciju - nakon rasklapanja fotelje donji dio sjedala se podiže i služi kao oslonac za noge. Fotelja je vrlo stabilna jer stoji na četiri noge. Nosivost mu je 110 kg. Jamstvo na fotelju je 2 godine.

Nasloni za ruke
Široki nasloni za ruke omogućuju udoban položaj podlaktica pri opuštanju, rasterećuju mišiće ramena i vrata. U uputama stoji da fotelju ne smijete podizati ili pomicati držeći je za naslone za ruke.

Materijal
Eko koža - imitacija prirodne kože vrlo visoke mehaničke čvrstoće. Vodootporna, otporna na prljavštinu - eko koža je fleksibilna i mekana na dodir . Ekološka koža ima visoku otpornost na habanje i nije zapaljiva. Također se smatra higijenskim materijalom jer se lako čisti. Za održavanje se mogu koristiti uobičajeno dostupna sredstva za čišćenje umjetne kože.

Mehanizam i njegove funkcije
Mehanizam omogućuje razvlačenje fotelje do ležećeg položaja, ali obratite pažnju da se fotelja ne razvlači u potpuno vodoravni položaj. Fotelja ima mehanizam za promjenu kuta naslona i otvaranje oslonca za noge. Naslon za leđa i noge se sinkroniziraju zajedno. Zahvaljujući jednostavnom rukovanju, fotelja JEFF omogućuje brzo pronalaženje praktičnog položaja i uživanje u ugodnom odmoru.

Dimenzije fotelje:

  • visina 101 cm
  • promjer 85 cm
  • dubina 93 cm
 

Vjerojatno će se i vama svidjeti

 
 
 

Zašto kupovati na Latissa.hr

 
  •  
    100% sigurna kupnja i plaćanje
     
  •  
    Brza dostava
     
  •  
    Razni načini plaćanja
     
  •  
    Brza i laka kupnja bez registracije
     
 
 
 
 

Prijavite se na e-novosti i osvojite 10€* za svoju prvu kupnju!

 

Budite prvi koji će saznati sve o aktualnim trendovima, inovacijama i našim pogodnostima.

* Odnosi se na vašu prvu kupnju iznad 100 €.

    1. Detaljnija pravila o korištenju i obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u Politici privatnosti .
 
 
 
 
 
SLAŽEM SE

Pregledavanjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića koji su namijenjeni Vašem boljem korisničkom iskustvu na našoj web stranici. Za vlastite analitičke potrebe koristimo Google Analytics koji u tu svrhu instalira kolačiće ( brisanje GA kolačića ). Više o kolačićima .