info@latissa.hr
 
 
 

Košarica

 

Košarica

Košarica je prazna.

 
 

FURNIVAL

FURNIVAL

Tvrtka FURNIVAL prisutna je na tržištu od 2011. godine i bavi se proizvodnjom i distribucijom namještaja u Europi. Zahvaljujući promatranju tržišta i ponašanja kupaca, tvrtka brzo reagira na njihove potrebe i želje. Svoju prodajnu politiku tvrtka gradi na četiri stupa: lojalnost, poštenje, kompetentnost i poštivanje utvrđenih načela. To je ono što im omogućuje kontinuirani rast broja kupaca i razvoj poslovanja.

DOBAR NAMJEŠTAJ NIJE NUŽNO SKUP

Tvrtka se drži filozofije da dobar namještaj ne mora biti skup. Ponuda tvrtke FURNIVAL uključuje moderne pregradne elemente za dnevni boravak, funkcionalne komode, klupe i stolove, TV komode i kuhinjske garniture - sve izrađeno od najkvalitetnijih komponenti. FURNIVAL se može pohvaliti širokom ponudom sistemskog namještaja koji omogućuje kreiranje garniture koja zadovoljava individualne zahtjeve svakog kupca. Namještaj je dostupan u modernim bojama zahvaljujući kojima će svatko pronaći nešto za sebe i svoj dom.

 

 

Namještaj » ORMARI, ODJEĆE I STALACI » Komode i ormari

 
 
 

Zašto kupovati na Latissa.hr

 
 •  
  100% sigurna kupnja i plaćanje
   
 •  
  Brza dostava
   
 •  
  Razni načini plaćanja
   
 •  
  Brza i laka kupnja bez registracije
   
 
 
 
 

Prijavite se na e-novosti i osvojite 10€* za svoju prvu kupnju!

 

Budite prvi koji će saznati sve o aktualnim trendovima, inovacijama i našim pogodnostima.

* Odnosi se na vašu prvu kupnju iznad 100 €.

  1. Detaljnija pravila o korištenju i obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u Politici privatnosti .
 
 
 
 
 
SLAŽEM SE

Pregledavanjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića koji su namijenjeni Vašem boljem korisničkom iskustvu na našoj web stranici. Za vlastite analitičke potrebe koristimo Google Analytics koji u tu svrhu instalira kolačiće ( brisanje GA kolačića ). Više o kolačićima .